We own it

Okeeeeej okej, nu är det så här vavavava att jag HATAR naturkunskap och allt det har att göra med, ja men absolut är naturen fin men snälla vad har man för nytta av att kunna fakta om metan när man står på Ica Maxi? Förutom då att man ska minska ris konsumtionen och äta mer hamburgare eftersom ris odling ökar risken för metan gas precis som kor gör, fråga mig inte varför. 

 För jag fick liksom IG på hela den kursen men vad gör det när jag inte ska bli professor? Lika glad är jag för det. Jag menar man fick ju ändå G på projektarbetet som var på 100 poäng så det går ju jämnt ut ändå eftersom NK:n bara var en 50 poängare! So why should I give a shit? 

Jag fick dock även reda på att jag har klarat A,B och C kurserna nu i Grafisk Kommunikation + att jag klarat Mediaproduktionen också så även det väger upp ganska mycket. Nu sitter jag och sliter på mina svensk uppgifter, känner mig flitig. Fast jag nästan somnar till då och då! Men det är ju ändå kvällen snart så atteeeeeh... *careface*

 

Nu ska jag fortsätta plugga på och nu kan ni ju ändå passa på att lyssna på den här grymma låten som jag fullständigt har lyssnat sönder idag, den är bäst och spelas i början på The fast and the furious 6! 

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

Guest,
Fin blogg! Kommentera gärna en fråga för jag har en liten frågestund på bloggen :)
www.amandaswardrobe.devote.se