Vart tusan kommer jag att hamna?

Börjar med att säga god kväll till er andra som är uppe så här sent och inte kan sova för olika anledningar! 

Sitter i sängen just nu och funderar på vart tusan jag kommer att hamna någonstans i framtiden… Kom hem för typ en timme sedan från mamma, jag hämtade upp henne på tågstationen kl 23 och sedan åkte vi hem för att fika och prata lite. Det vi pratade om? Jo, jag har ju haft sjukt många funderingar på att plugga utomlands och tänker då bland annat på om jag ska plugga i USA eller i London? 

Jag älskar ju både USA och London så jag har jätte svårt för att bestämma mig… USA är ju längre bort och mycket större, och finns så sjukt bra shopping där samtidigt. Men London känns också bra då det känns som ett mer lugnare och mysigare ställe på ett sätt. Kanske ska berätta vad jag vill plugga till haha! Det som snurrar i mitt huvud just nu och har gjort det ett bra tag om jag ska vara ärlig, det är att läsa till journalist. 

Att få skriva är något jag verkligen älskar och en gång fick jag höra av en tjejkompis att hennes killkompis hade läst min blogg då jag hade skrivit ett ganska uppmuntrande inlägg att han hade mått mycket bättre av att ha läst det och att få höra att jag påverkar andra människor av det jag skriver gör mig väldigt glad och varm i hjärtat! ❤ Jag älskar att skriva uppmuntrande texter och om människor, att man inte ska vara rädd för att vara sig själv osv. 

Men tillbaks till ämnet… 

London har Oxford Street och de har mängder med trevliga kaféer och restauranger, men det har ju USA också… Jag tycker verkligen att detta är hur svårt som helst, men samtidigt vill jag bara kunna bestämma mig på tre och bara packa mina grejer och dra iväg med min busiga katt! Känns som att man måste ta chansen så fort som möjligt för man är bara ung en gång och vem tusan vet vart jag befinner mig om fem eller sex år?! Tänk så finns till och med mitt livs kärlek i antingen USA eller London, då känns det väldigt synd att jag stannar kvar i lilla Halmstad haha 😄

Bara tänk OM jag nu kommer in i USA på en journalistskola, tänk att få jobba på NY Times… Tänk att kunna få skriva det på CV:t när man kommer tillbaka till Sverige om jag nu gör det… Jag kanske trivs så bra att jag flyttar dit permanent…? SHIT VAD LIVET ÄR SVÅRT DÅ. 

Jag vet att man ska följa sitt hjärta och sina drömmar… men hur tusan ska man göra om hjärtat vill till både USA och London på samma gång? Kan ju inte direkt dela på mig… Kanske får ta  ett år på varje ställe haha! Det kanske till och med går? Om det funkar så har jag ju svaret direkt 😍 Anyway… får nog ta och sova nu innan jag blir tokig på min hjärna och alla dessa funderingar! 

<

Jobbigt det här med att inte veta vad man ska göra… 

Chanel ligger på sin vanliga plats när natten faller in! 

Och nallen jag fick av mamma i kväll ligger så klart bredvid mig, en nalle från UNICEF dessutom! 😃


Nej, nu är det sovdags för mig! God natt och sov så gott, dröm sött 😘

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer