Söndags sysslor

Har nu städat mitt rum så att det ser hyfsat normalt ut igen! Skönt att kunna gå på golvet igen haha, nej men finns det något bättre än städat och fint rum på en söndag innan den nya veckan börjar?! 

Älskar även att sätta mig i soffan med datorn och blogga efteråt medans musiken dunkar högt ur högtalarna, så skönt att kunna ta det lugnt och senare ska mina föräldrar iväg och äta på restaurang med sina vänner så då tänkte jag slå på en bra film och äta lax med god sås och njuta av lite egentid! Låter väl inte helt fel eller? 

Ja juste! Jobbade igår också ju, på Club Moon i stan och gud vilket ös det var igår! Hade fullt upp i garderoben, i alla fall framåt kl 01:00 då massvis med folk skulle hämta och lämna in jackor/väskor. Men det gick kanon, träffade på några vänner också under jobbpasset så det var kul. Om en vecka ska jag även gå till en restaurang med en vän så förhoppningsvis får jag lite jobb där också på vardagarna! 

 

Nej, nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och gotta ner mig lite... Samt döda några jä*ligt irriterande flugor, vi hörs senare babes. 

En gammal bild från Club Moon men ungefär så såg det ut igår, fast något mer människor! 

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer