Oh sunny day

Sitter i soffan och kollar på tv och äter Ravioli i köttfärssås, något av det bästa på dagarna när man är lite trött och inte orkar äta något annat. Ska snart åka till Nathalie och mysa och prata, ta igen allt vi har gått miste om tillsammans. Sedan ikväll blir det party party som det blev även i onsdags och i söndags, därför jag inte haft tid att blogga så himla mycket! Har haft full rulle och varit ganska... hang over + vart i Malmö och träffat min coach. Kändes jätte bra att ha träffat henne igen, blir så avkopplad liksom och blir så positiv till livet. 

Vädret ute är jätte fint, riktigt varmt! Jag tror det är runt 24°C faktiskt, men här sitter jag inne med luftkonditionering och softar. Ska ändå till Turkiet den fjärde september igen så what ever! 

Nu ska jag fortsätta käka och kolla på tv, ha det bäst och vi hörs senare! Ni ska få se alla bilder från utgången också sen, bara att vänta. Kan ha fixat jobb också, ganska schysst alltså! 

POK. 

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Guest,
fin du är! kolla gärna in min blogg om mode! puss
granath.blogg.se/
eiraerica
eiraerica,
Hej hoppas att allt är bra med dig! Jag har dragit igång en frågestund och det vore roligt om du ville kolla in min blogg och ställa några frågor. Ha en toppen dag!
nouw.com/eiraerica