OH, PARADISE - Ge dig själv till mig, tack!

Ja, okej. Nu ska jag faktiskt klaga lite, över vädret. Det snöar, och det blåser och det blir jätte många minusgrader framåt kvällen så att man inte ens kan gå en kvällspromenad längre utan att se ut som en tokig knubbsäl och halsdukar i mängder så att hela ansiktet försvinner. 😏

Så. Nu har jag klagat lite, så nu tänkte jag gå över och få en liten mer positiv känsla i det hela! För det första är det bara sådant här väder fram till slutet av februari, senast till mars. Sedan kommer våren att komma inrullandes i sköna vågor. Fåglarna kommer börja kvittra utanför fönstret tidigt på morgonkvisten. Solen kommer dras upp runt klockan 04-05:00 och det kommer att kännas som att man sitter ute på balkongen och att klockan fortfarande är 18:00. En sådan härlig känsla ni vet. Det är inte kallt, tiden känns som att den har stannat, allt går i slow motion. När den i självaste verket bara sveper förbi oss med en vind.

Jag älskar våren, och jag älskar sommaren! Det är något speciellt med de årstiderna. Man blir gladare, man mår bättre, man älskar livet ännu mer, kan slänga på sig ett par shorts och ett linne och ett par piloter och redan ha fest outfiten klar. Ha fina klackar utan att man behöver oroa sig för att halka eller snubbla på den hala isen! Ja, ni ser hur underbart det är med sol och värme.

Längtar så oerhört mycket efter all denna glädje och positivitet och kärlek. 😍

xo xo / DessieHope. <3

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer