När man behöver gå på toa

Alltså jag vet inte vad det är med mig men när jag behöver gå på toa så är det alltid något jag känner för att göra innan jag går och besöker badrummet... Till exempel blogga som jag gör nu och jag behöver faktiskt gå på toa men jag ska vara så jävla envis mot mig själv för att jag känner för att blogga just nu, precis i denna sekund! Vem fan gör något sådant här mot sig själv? Förutom jag då... Jag är väl udda eller något. 

Min dag har varit bra för övrigt fast jag är skit sur på min svenska kurs, jag glädjer mig över att jag i alla fall kan prata svenska sedan vad jag får för betyg på det är en annan femma känner jag just nu. Fyra uppgifter har jag att göra i morgon, inte fan kunde min lärare komma och säga det lite tidigare???? Nej för hon har så mycket att göra, precis som jag har. Jag har fasen bal och student att tänka på, hallaaoo eller?! Nej blir knäpp på detta. Men ska ändå sätta mig ner i morgon efter skolan och plugga sedan ska jag även låna mina svenska böcker igen från skolans bibliotek för jag blev visst så sur att jag lämnade in allihop idag utan att tänka mig för hehe... Wooopsiie! 

Nej nu ska jag gå på toa och efter det ska jag blänga på Van Diesels muskler på bioduken. Det känns bra! Ha det bäst, puss hej. 

# perfectmouthafukkahpeaceoutyolo

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229