Modern Family

Så sjukt fint på Söder här i Halmstad! Tänker aldrig på att man kan gå här... Hittade två jätte mysiga fik också under promenaden, där man absolut kan sätta sig någon eftermiddag och ta en kaffe! Vanligast är ju typ Roberts och Espresso House, men det är ju aldrig tråkigt att pröva något nytt! :)

Så skönt att gå promenader, speciellt långa för man känner verkligen det i benet efter ett tag och då vet man att det har gett effekt! När jag och Natha hade gått klart så gick vi tillbaka till stan och gjorde massa ärenden, träffade Sandra också och jag sprang runt i hela stan nästan och letade efter badsalt... Varken Åhléns, The Body Shop, Rituals, Kicks, Face & Body hade, dock hade de alla fotsalt! Jag fattar inte... Varför har INGEN hud eller spabutik badsalt för?? Är det något udda med det eller? Hahah... till slut hittade jag i alla fall badsalt inne på en liten butik som jag redan glömt namnet på, så jag kan säga att jag blev väldigt glad när jag såg att de hade!

Nu sitter jag och äter min lunch och kollar på serien Modern Family! Väntar på att F ska komma förbi och hämta upp mig så vi kan åka vidare hem till honom. Denna dagen har verkligen varit väldigt mysig och bra! Hoppas ni har haft en bra dag, och får en fortsatt bra kväll, puss o kraaam! <>Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer