Just chillin'

Tjenare, 

Sitter just nu på golvet, i hallen faktiskt. Försökte få internet att funka med min dator men det gick ju åt pipsvängen… Vetifan om det är något fel med routern eller själva internet, får ringa hit något proffs som kan fixa det åt mig för tydligen räcker inte min kunskap till detta skitet. 😣

För övrigt har dagen varit bra! Jag gick först på stan med Sara och Gustaf, köpte lite nya saker till min lägenhet och lite andra praktiska saker som kan vara bra att ha… så som ett par linnen och en tjocktröja, bra att ha när det blir vinter… kind of. 

Sedan träffade jag älskade Natha och strosade runt med henne lite i stan också, samt Mijha en liten snabbis. Vad har jag mer gjort idag? Fortsatte vara med Natha, gick och fikade på Roberts… och nu sitter jag här på golvet och väntar på att hon ska komma tillbaka hem till mig, då hon gick ut en sväng! Får la leka med min katt eller något så jag inte sitter rakt upp och ner och har skit tråkigt haha… Kanske kolla lite film? I kväll känner jag bara för att mysa och ta det lugnt, finner inget roligt i att dricka och vakna upp bakfull i morgon alltså. Och jag är bara 20 år gammal, börjar ju typ redan bli gammal och bitter! 😜 Nej men i bland är det roligt att festa men inte varje helg direkt. 

Lite bilder från idag: 

Bakpotatis med kyckling och curry… Riktigt gott om jag får säga det själv! Bra jobbat Roberts!
En liten ego bild kan la aldrig skada… eller? 

… och min älskade is chai latte! Älskar den, finns inget bättre. 

För övrigt har jag inte druckit någon Coca-Cola på över en månad… känner mig lite stolt faktiskt! 😄

Nej, om man kanske skulle pyssla lite med de nya inköpen? Låter som en fin idé, kanske till och med lyxa till det med lite käk. Japp, så får det bli! 

Må väl och ta hand om er ❤

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229