JULDAGEN

Igår var det ju som sagt juldagen och det firade jag med underbara vänner! Det hela började med att Natha kom hem till mig och vi lyssnade på musik och hade hur roligt som helst. Runt klockan 21 kom Cassi och Bes hit och ca fem minuter efter kom Paulina och hennes killkompis Mikael hit. Musik strömmade ut ur högtalaren och vi spelade lite förfest spel och dansade och hade väldigt roligt. Runt klockan 00 så gick vi ut på krogen och fortsatte kvällen och festen där. När klockan närmade sig 03 så gick jag och Natha hem till mig och sov. När jag vaknade idag så slog huvudvärken till från helvetet så jag somnade om efter att Natha gick härifrån.

Innan idag så gick jag till stan för att träffa Natha, Po och Patrik, gick och fikade och åt lite på Roberts. Och nu om en liten stund när jag har ätit upp min Kvarg så ska jag gå en promenad med min killkompis Mattias, snacka lite om allt och inget.

Hela denna veckan har varit underbart bra och jätte rolig. Hoppas att ni hade en lika bra vecka och en jätte mysig julafton!

gårdagens outfit

Klänning från Bloomingdale's och Kavaj från Zara.​

Take care, xoxo/ D.

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229