JETLAG

Nu är jag hemma från USA, kom hem igår runt 11:00 tiden på förmiddagen och möttes av ett väldigt glatt och fint bemötande av min fina vän Natha som har passat min lägenhet medan jag har varit utomlands, samt Chanel var väldigt glad över att se mig! Vi gick en sväng på stan lite senare på dagen och jag har nu köpt julklapp #1 till farmor och två böcker till mig. Älskar att läsa nu när det är kallt ute! Men just nu sitter jag i köket och kollar massa post som har kommit medan jag varit borta och så har jag precis beställt en liten julklapp. Ska beställa fler men det får bli i morgon eller en annan dag, när jag inte känner så som jag gör just nu. Jag vet inte om jag är trött eller om jag är jätte pigg... Det här med jetlag är jag inte riktigt van vid nu, var ett tag sedan jag åkte till ett land som har sju timmars tidsskillnad från Sverige. Sitter halvt i pyjamas och dricker min Aloe Vera dryck med smak av Mango. Har även varit och gått en liten promenad i stan nu på kvällen, mysigt avslut på dagen tycker jag!

Hur som helst så tycker jag att denna resa som jag och mamma har tillbringat tillsammans har varit helt underbar och väldigt perfekt. Kan absolut inte klaga på någonting, förutom på en utav taxichaufförerna vi åkte med i NY, jävla galning... på riktigt! Har aldrig hört någon tuta så mycket haha. 😄 Nej, nu ska jag stänga av datorn för att gå och lägga mig tänkte jag. Men först ska jag lägga upp ett par sista bilder ifrån resan!

Om ni inte har varit i New York eller i Washington DC så är det definitivt något ni måste sätta upp på planeringen! Längtar redan tills nästa gång vi ska dit, älskar hur människorna bemöter en där borta, så trevliga och artiga, hjälpsamma och sociala av sig. Älskar det!!

Vi svenskar måste börja bli mer sociala av oss och sluta vara så fega av oss. Idag när jag var på Gina Tricot så var det en tjej som stod i provrummet intill min tjejkompis provrum och hon provade en jätte fin klänning, och det sa jag till henne... för att vara mer exakt sa jag: "Riktigt fin klänning, den passar dig!" Hur svårt ska det vara och vara trevlig egentligen? Hon blev jätte glad och tackade så mycket. Fint!

En annan sak är att jag älskar mitt nya hår!

Långt.

Vågigt/Lockigt.

Exakt den färg jag vill ha.

Löööv it 😍


godnatt babes / xoxo.

PS!! Vill tacka Jacob på Fine Artistik Salon på Upper East Side, NY. För att ha gjort mitt hår så himla fint, måste säga att han är den bsta frisören jag har varit hos. Han var grym på att locka håret och måste ge honom creds för det. Han var så öppen och trevlig och pratade om sin familj och berättade lite om åldrarna som gäller på klubbarna osv, det sägs att USA ska höja åldersgrnsen till 25 på krogarna och klubbarna.

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

fannyofsweden,
åh va peppad jag blir nu! åker till NY i april, och se alla dessa bilder får en ju inte direkt att vilja åka dit mindre, haha!
fannycharlott.fitnessguru.com/
fannyofsweden
IP: 82.99.3.229