Förberedelser & festligheter

Godkväll på er, idag har det inte blivit mycket tid med datorn inte. Vaknade klockan 09:30 - 10:00 idag, träffade Sandra klockan 11 ungefär utanför mig, vi gick till Forex och växlade lite pengar till Kroatien. Sedan gick vi skilda vägar, och mamma och pappa kom hem till mig med mat och för att ta en kaffe med mig! :)

Igår var jag på inflyttningsfest hos Sara & Gustaf, var riktigt kul att träffa dem två igen! Jag och Sara har känt varandra i sju år nu och när vi umgås så har vi så sjukt roligt! Helt otroligt vad tiden bara rullar iväg... Bjuder på denna bild haha!

Fina tjejer var det här ja! Sara, Naomi och Felicia :) (bör tilläggas att alla som var där är över 20 år!!)

Och just nu sitter jag och bläddrar i min tidning som mamma har tagit hem till mig! :)

... och sen har vi det här ja... BARA FYRA DAGAR KVAAAAR! Så sjukt skönt det ska bli att komma till värmen och fint hav alltså, kan behövas nu efter allt som hänt! :D Måste börja packa snart också, så att jag inte glömmer något. Man känner ju sig själv haha! Tror faktiskt jag ska börja lite smått i kväll eller i morgon...

Om någon timme kommer Sandra och Natha hit, ska ut i kväll och ha roligt eftersom Natha inte kommer vara kvar i Halmstad när vi kommer hem från vår resa. Hon ska hem till Stockholm. Men vi får skapa oss en höjdarkväll i kväll och skratta en massa så blir det nog bra med allt! Hoppas att ni har haft en underbar helg hittills, puss o kram <>Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer