En tanke en regnig kväll som denna

Note to self and everyone else: Vi lever alla här och nu, precis som de före oss gjorde på sin tid och de som levde före dem och de som, ja du fattar poängen. Några av dem kanske har glömts bort längs vägen för att ingen kände dem eller visste deras namn, det enda som fortfarande återstår och personifierar dem idag är gamla bilder med tom baksida. Men dessa bilder berättar ändå något för oss - som att de faktiskt har levt, de hade en familj, ett jobb och troligtvis en dröm. Den andra halvan, de som vi inte har glömt, är djupt älskade och ihågkomna av oss, för de var antingen våra släktingar eller vänner till familjen - eller bara någon som haft ett stort inflytande på oss. Och självklart är det bra! Jag önskar bara att alla kunde bli ihågkomna, på nått sätt i alla fall.

Så framkalla bilder på dig själv, din familj och dina vänner och skriv ditt samt deras namn på baksidan, kanske även när och vart fotot är taget någonstans - för fysiska bilder är en helt annan grej än digitala! För din släkting långt bak i tiden, kanske din gammelfar- eller gammelmorförälders förälder, kan finnas på en av bilderna som saknar ytterligare information, du vet bara inte om det.

Skriv ner hur du träffade din partner och dina vänner, vad du gör om dagarna eller något annat som kan vara roligt för dina framtida barn, barnbarn och barnbarnsbarn att veta. Eller andra framtida släktingar för den delen. Tack vare alla fotografier som min mormor och morfar har sparat på sina föräldrar, och alla brev som skickats fram och tillbaka till mormor och hennes mamma, som jag aldrig träffat, så känns det nästan som att jag känner dem - de blir liksom mer levande.

Jag håller med om att man ska leva i nuet, men värna om och glöm inte de som gjort det möjligt för dig att leva här och nu, idag 🤍🖤.


Med detta säger jag godnatt - imorgon ska jag uppdatera er om hur förra veckan var och vad jag hittade på för något, tills dess, var rädd om er och sov så gott 😴.

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Vilken underbar strand! Vart finns den stranden? <3
nouw.com/moayrvelid
DesireeAmelia
DesireeAmelia,
Men visst!? Den finns i Falsterbo 😘
nouw.com/desireeamelia
IP: 82.99.3.229