En spark i baken

Tänkte dela med mig utav en liten text som jag skrev på facebook nyss, du får se det som du vill men jag väljer att se det som en liten spark i baken på er som är lite tveksamma om ni vågar eller kan ge allt ni har för att nå dit ni vill! 

"När du känner att allting runt om dig är mörkt och läskigt, vänd blicken mot det som känns lite ljusare. Även om du inte känner att du har orken i kroppen så försök att ge allt du har, låt all energi du har kvar få dig att klättra lite högre upp mot ditt mål. Hur många hinder du än får framför dig och oavsett hur jobbigt det känns att ta sig framåt så vägra att ge upp, för i slutändan kommer du alltid att tacka dig själv för att du ansträngde dig till max och aldrig gav upp. Du kommer även att tacka dig själv för att du valde att lyssna på ditt hjärta och för att du faktiskt visade dig stark! Låt de negativa tankarna försvinna och ersätt istället med de positiva tankarna, låt ingen annan säga åt dig vad du kan eller inte kan göra för det är ENDAST du själv som avgör hur stark och målmedveten du är."

 


Hoppas att ni blev lite motiverade till att anstränga er och låta er energi ta er längre fram till era mål, och att ni väljer bort era negativa tankar och istället börjar tänka på något positivt. Till exempel "Jag kan om jag vill".

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

Guest,
Tack underbara människa för att du skrev det. Ska verkligen kämpa för mina mål. <3
www.avemmelie.devote.se
DesireeAmelia
DesireeAmelia,
Kul att du tar in det! :D Lycka till :D
nouw.com/desireeamelia
Guest,
Kloka ord! Besök min smyckesblogg och hitta ett unikt smycke just för dig. Dela gärna med dig till nära och kära! smyckeskedjan.devote.se
smyckeskedjan.devote.se
IP: 82.99.3.229