En kort summering av April

Nu börjar april närma sig sitt slut och därför tänkte jag skriva en kort sammanfattning om mitt april!

Har denna månaden varit bra? Ja, den har varit riktigt bra faktiskt. Jag har slutat tänka lika mycket som jag gjorde bara förra månaden, fokuserat mer på det som händer i nuet. Jag har tillbringat mer tid med pappa och hittat på saker som att promenera, åkt runt och sett samt lärt mig mer om gamla Halmstad, shoppat osv. Jag har börjat komma igång med mina promenader igen och mår hur bra som helst på grund av det! Tillbringat många dagar med mina fina vänner och haft jätte roligt.

Har jag lärt mig något denna månaden? Ja! Jag har lärt mig att försöka vända det negativa till något positivt och lärt mig att tänka på något positivt när humöret dippar neråt. Lärt mig att sluta handla saker bara för att och istället köpa det jag VERKLIGEN vill ha och något som är mer värdefullt än massa plock från det ena och andra stället. Jag har lärt mig att verkligen ta vara på det som händer nu och inte tänka på framtiden så mycket som jag brukar göra. Verkligen lärt mig att njuta av livet! Och även lärt mig att vakna tidigt på morgonen även om jag bara pluggar distans och inte har något jobb för tillfället!

Finns det något som jag borde träna mer på efter denna månaden? Ja, det kan man nog säga. Jag har tydligen en tendens att prata ganska surt eller uppvarvat kanske är ett mer rätt ord, så det ska jag verkligen träna bort! Jag menar, jag är ingen sur eller arg tjej, verkligen inte utan raka motsatsen! Vem vill liksom framstå som arg när man inte ens är det? Så från och med nu ska jag verkligen andas, ha båda fötterna på marken och prata lugnt och fint. Nu på det senaste har jag faktiskt lärt mig att prata mer lugnt. Vilket är väldigt skönt både för andra och för mig själv! För jag är ingen bitter brud.

Har jag mått bra eller dåligt denna månaden? Jag har mått riktigt bra faktiskt. Jag är glad, trivs i mig själv, har fina människor runt omkring mig, fått längre dagar genom att vakna tidigt på dagen istället för att vakna sådär framåt lunch och kasta bort halva dagen. Skönt att kunna hinna med en massa saker om dagarna och sen ta och vila ut på helgen! Passar mig kanonbra! ☺️

Blev inte direkt en jätte kort summering, blev kanske lite lång men kände väl för att skriva av mig lite nu på kvällskvisten! I morgon är det måndag, så jag ska snart gå och lägga mig faktiskt tänkte jag! Börjat bli ganska trött nu, så vi hörs i morgon finisar, puss puss sov så gott 😘

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer