Det där lilla som gör ens dag

Hej på er!

Nu är jag hemma efter en jobbdag som röstmottagare på förtidsröstningen. Började jobba klockan 08:00 och slutade 17:00, det börjar bli lite segt att bara sitta ner och skriva lite och lägga ett brev i en låda men det ger pengar till slut så jag står ut! :)

Efter jobbet så gick jag förbi de olika stånden med partierna och fastnade vid Socialdemokraterna, jag gick runt för att samla på mig info om de olika partierna men jag tänker inte dra upp något politiskt utan jag tänker ta upp något helt annat kind of…

Jag nämnde för kvinnan som stod där att hela min pappas sida har vart aktiv inom Socialdemokraterna och att deras förra partiledare är pappas kusin, då tog hon upp att jag borde vara släkt med Jan Andersson och socialchefen, hon hade glömt hans namn haha (min pappa alltså). Jan var då min farfar! Han var tydligen väldigt aktiv inom S och gjorde mycket bra jobb ifrån sig. Hon pratade jätte mycket gott om honom och när jag sa att han gick bort år 2012 så berättade hon att hon faktiskt gick på hans begravning, och det kan jag tala om… Gjorde min dag så mycket bättre! Jag blev så glad och innan jag gick därifrån för att köpa mat på Hemköp så sa hon att jag ska vara stolt över mina släktingar. Blir så fruktansvärt tacksam och glad när folk nämner positiva saker om min familj och om mina nära och kära! Blir lite stolt nästan. 

En annan sak som chockade mig idag var att det kom in en tant för att rösta som stannade till vid mig och tog upp min arm och sa "Men vad tjusig tatuering du har!" och så gick hon vidare för att slutföra sin röstning. Riktigt roligt, inte alla gamlingar är fast i 40 talet hahaha! ;)

Ha det så bra och ta väl hand om er sötisar, och extra tankar skickar jag till min farfar, gammelfarmor, mormor och morfar. <3 

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229