Det är du mot dem

Vi hör alltid från våra nära och kära att följa våra drömmar och sikta mot stjärnorna, inte alla men det är det man borde få höra. För det är det man ska göra. Man ska alltid våga drömma och därefter vandra sakta och säkert mot dem. 

Men så kommer vi ju till ett litet problem på den vägen, eller hur? 

Det finns ju dem som stannar dig och bygger hinder för dig för att du inte ska nå mållinjen. Många har varit med om det, men inte vetat vad de ska göra åt det. Jag ska förklara det för er nu tänkte jag! 

Att ha ett mål, en dröm är viktigt här i livet. Vi lever bara en gång och då är det väldigt viktigt att ha en motivation så man mår bra och så man har något att göra dessutom. Man kan inte bara sitta ner och vänta på att allt ska komma till en, det funkar inte så. Även om man kunde önskat att det gjorde det, haha! 

Men är det någon som försöker hindra er från att nå ert mål, så ska ni bara berätta för dem lugnt och sansat: 

"Jag tänker inte låta dig hindra mig eller trycka ner mig. Jag drömmer hellre att bli något stort och siktar mot stjärnorna för att min dröm ska bli verklighet än att vara en person som nöjer sig med det som är lättast att få"

Jag hoppas att ni som läser tar åt er, för detta är till er. Jag hoppas att ni siktar mot ert mål och att ni inte tänker lägga er ner för den som försöker hindra. Kärlek och respekt till er! ❤

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229