Dessie hissar...

Jag är en brud som ÄLSKAR smink! Men har inte haft några hissningar om det, men det ska jag börja med nu. Både att hissa och dissa faktiskt.

Det jag ska hissa ikväll är:

Fick detta rouget när jag fyllde 18 år av mina föräldrar. Har använt den i ungefär två veckor nu och har aldrig varit så nöjd med  någon rouge förut! Den ger en fin ton och lagom skimmer på kinderna. Den är också väldigt bra på att framhäva kindbenen! 


Mascaran från MaxFactor. Har sålts hur länge som helst och jag har provat många olika sorters mascaror men denna är den bästa jag har använt faktiskt! Den klumpar inte ihop fransarna utan skiljer dem snarare åt och den ger en fyllnad som ingen annan mascara har kunnat göra. Mina fransar ser mycket längre ut och finare! Helt perfekt.

Till sist har vi foundation, också från MaxFactor. Precis som mascaran har jag använt många olika foundations och när jag kom till denna så har jag aldrig bytt till någon annan. Andra foundations som jag har använt har gett fula "fjortisrander" och gjort mitt ansikte fläckigt, men denna är helt suverän! Jag använder den varje dag förutom när jag är sjuk (så klart) och min hy stannar fräsch ändå! Det är ett STORT plus. Man vill ju inte ha en torr hy. Så jag föredrar och tipsar verkligen dem som inte har använt denna foundation gör det för den är kanooon!


Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

Guest,
Hej! fin fin blogg! vad med i veckan blogg i min blogg
ebbag.devote.se
mikaelaeklund
mikaelaeklund,
Frågestund på bloggen! släng gärna in en kommentar om du vill!<3 Fiiin blogg!:)
nouw.com/mikaelaeklund