Dagens körlektion

Kan inte fatta det... Kan verkligen inte fatta det! Jag som trodde att jag var så långt bort ifrån detta, men tydligen är jag så jävla nära! Min körskolelärare berättade för mig idag att om jag pluggar körteorin hårt som F*N nu så kan jag få köra upp i slutet av april eller början på maj! Helt sinnes-rubbat för tusan. 

 Körde på motorväg idag och det gick faktiskt väldigt bra, dock var det ganska nervöst eftersom det var första gången för mig på en sådan snabb väg med sådan hög hastighet... Men faktiskt, det gick bra! 
 Kom tillbaka till historia lektionen med värsta leendet på läpparna och sedan blev jag ännu gladare när jag idag hos min frisör bokade tid för att sätta i hårförlägningen! Om drygt tre veckor ska jag sätta i den, sjukt kul! Eller ja... det kan man ju ha olika åsikter om, kul att sätta i den men inte så kul att sitta i en stol i 4-5 timmar kanske?! Haha, what ever. 
 

När jag kom hem från stan så övningskörde jag faktiskt med mamma, körde till frösakull och tillbaka hem. Det gick också jätte bra och nu ska jag sätta fart på teorin så att jag snart får köra upp! Loooovely. 

 

Hoppas ni har haft en bra dag, take care! / D.

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

Guest,
Hej! Kolla gärna in min bloppis, säljer massa kläder till olika priser! Skulle vara jättesnällt om du även ville sprida den vidare eller blogga om den. Behöver pengar till min utlandsresa! :) http://eklundsbloppis.devote.se
eklundsbloppis.devote.se
Guest
IP: 82.99.3.229