Bilder från helgen och lite shopping

Igår så var jag med min gamla vän Martina, vi grillade och drack med trevligt folk och spelade kubb! Tjejlaget vann ju så klart, känner mig stolt. 

 Runt kl 23:00 typ så drog vi tillbaka hem till Martina och kollade film, hon somnade ju direkt i stort sätt så jag kollade på den själv kan man säga haha! Abduction hette filmen, hur bra som helst faktiskt. 
 Ett tips till er som söker en bra och spännande film! 

Idag vaknade vi och gjorde lite god frukost åt oss och satte oss ute på gräset och åt, solen var ju framme så kunde ju inte motstå att sitta ute och äta för första gången i år. Pappa hämtade mig sedan kl 14:00 ungefär och sedan jag kom hem har jag mest segat och degat... Pluggat, duschat och ja, jag beställde ett armband från ungcancer.se så det känns bra att man stödjer det också. Nu ska jag in och kolla på nätet efter Obey kepsar, blev så sugen på det! Ska ju sätta i min hårförlägning på tisdag och det är ju så snyggt med kepsar när man har långt hår, har man kort hår som jag har och använder keps ser man ju ut lite som en boygirl. Visst vissa passar ap bra i det också men jag föredrar långt hår och keps! 

Helt underbara liksom, men Obey kepsarna är ändå snyggast! 

Lite bilder från igår:

Nu ska jag läsa på lite mer inför provet jag har imorgon, vi hörs! 

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Fin blogg & fin header! :)
hannacustovic.devote.se
DesireeAmelia
DesireeAmelia,
Tack så mycket! :)
nouw.com/desireeamelia
Guest
Guest,
Super fint blogg! Fortsätt så!
fankaz.devote.se
DesireeAmelia
DesireeAmelia,
Men tack så mycket! :D
nouw.com/desireeamelia
IP: 82.99.3.229