Att vissa ens kan göra så här är fruktansvärt och hemskt

Som många av er säkert har sett via Facebook så delas denna video till höger och vänster av en massa människor. Ni som inte har sett denna video får välja om ni vill se eller inte vill se den, men jag tycker att ni borde se den för att den väcker så många känslor!

Har man skaffat sig ett husdjur så har man skaffat sig en familjemedlem. Inte bara en hund, eller en katt eller en hamster, man har skaffat sig en vän. En livskamrat. Man har åtagit sig att ta ansvar om denna varelse.

Jag har själv en katt och jag ska verkligen erkänna här att min katt kan vara riktigt jobbig och vara överallt och ingenstans på samma gång, och hon kan jama något så fruktansvärt och verkligen gå mig på nerverna minst 60 gånger om dagen! Men jag älskar min fina söta Chanel. Hon kan klättra i mina gardiner och hoppa upp på bordet när hon inte får, sprider massa katthår i soffan och på golvet. Men trots allt detta och mycket mer så skulle jag ALDRIG ens få för mig tanken att kasta ut henne från hennes hem eller göra något illa mot henne! Inte en chans. Precis som att detta är mitt hem så är det lika mycket hennes hem! 🐱 Hon är fortfarande en ung kattunge, bara 13 månader gammal. Det är väl klart att hon beter sig som en Duracellkanin nu! Och hon är ju trots allt en katt, oavsett om jag säger "åh vad duktig du är!" eller "fyyyy så får du inte göra" så fattar hon inte vad jag menar. Men leker jag med henne och klappar henne så känner hon sig älskad och trygg, för det är inga ord utan handlingar!

Jag hoppas och ber verkligen till Gud att både människor och djur kommer behandlas mer och mer med respekt och kärlek. För varken djur eller en människa vill känna sig övergiven av någon! ❤️

Ta hand om varandra och ser du någon som far illa åt så ge en hjälpande hand. Det kan betyda mer än vad du tror. Puss och kram på er finisar 😘

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer