18 grader med solning och en fika i parken

Idag har det verkligen varit en helt underbar dag. Den började med att jag gick till arbetsförmedlingen för att ha ett möte som varade i 10 väldigt snabba minuter. Efter det gick jag hem och efter ca en timme så gick jag ner på stan för att möta min fina vän Nathalie utanför Hemköp. Blev en väldigt god sallad till lunch!

Gick även runt i stan och lämnade mina CV + personliga brev till bland annat Tillskottsbolaget och Waynés Coffee. Hoppas att jag inte gjorde bort mig allt för mycket och att dem hör av sig om några dagar. Och om jag inte nämt det tidigare så ska jag jobba på ett bröllop denna lördag som servitris! Ska bli riktigt roligt. Träffade killen som har fått ansvar för servering osv idag, och vi kom jätte bra överens så det ska nog gå bra att jobba ihop med honom. Alltid roligt när man kommer överens istället för att det ska vara stelt och tråkigt!

Senare gick jag och Natha hem till mig och packade ner en filt, fika och massa annat och la oss i en park inte så långt ifrån där jag bor. Tror vi låg där i säkert två-tre timmar faktiskt, riktigt skönt och härligt.

Nu sitter jag på balkongen med blött hår och hårinpackningen är i, och jag bara måste säga att jag älskar solen och sommaren! Finns nog inget bättre än när det är varmt och man verkligen känner hur solen tar, I just love it!

Nu ska jag fortsätta njuta av solen och hämta en bok och slappna av till max! Puss o kraaam finisar, love <>Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229