10 saker

Jag tänkte lista 10 saker som jag är tacksam för, jag fick denna idén från Den friska Wargen. Och det stämmer, när man skriver eller säger till sig själv vad man är glad och tacksam för så höjs välmåendet/välbefinnandet inom dig, du börjar känna dig nöjd med livet. 😃

Here we go!

1. Min familj. Jag vet inte vad jag hade gjort utan mina föräldrar. De födde mig, de har funnits vid min sida och hjälpt mig med hur mycket som helst, de lyssnar på mig och mina tankar. Jag är tacksam för detta, för jag vet att det finns de som inte har denna turen! Eller som ens har båda sina föräldrar vid sin sida av diverse anledningar.

2. Att ha en fungerande kropp! När jag bröt ankeln i min fot för ett par år sedan så kunde jag inte göra någonting, på grund av gipset men också för att jag tog massa smärtstillande under tiden som gjorde att jag inte klarade av att gå hemifrån. Jag kan inte ens föreställa mig hur det känns för de som aldrig kan röra sig, över huvudtaget. Måste ju vara för jävligt rent ut sagt!! Vi underskattar verkligen vad en fungerande kropp kan göra, och hur vi mår tack vare den.

3. Positiva människor. Jag älskar positivitet och bra energi, jag älskar att vara glad och omringa mig med andra positiva människor, det stärker mitt välmående enormt!! De som ger mig negativ energi eller som får mig att känna mig liten och annat negativt, har jag inga som helst problem med att ta avstånd ifrån.

4. Min underbara pojkvän, som lyfter upp mig och får mig att känna mig värdefull och duktig. Han ger mig verkligen mycket energi och positiv sådan, han lyssnar på mig och förstår mig, han får mig att känna mig älskad! Jag är så glad att jag träffade honom. 😍

5. Anteckningsboken!!! När tankarna snurrar och man inte riktigt vet vart man ska ta vägen då är det skönt att kunna ha möjlighet till att skriva av sig, skriva ner det man känner och tänker för då blir det lättare att hantera det tycker jag.

6. Sommaren är ju något jag är tacksam för. Tänk vad deppig man hade varit och dåligt man skulle må om inte sommaren fanns, om det hade varit mörkt och kallt året om!! Usch vad hemskt. 😨

7. PODD PODD PODDAR!! Så härligt och roligt att sitta någonstans, vart som och lyssna på en bra podd. Bra tips är Den friska Wargen och Tisdagstalk! Bjuder alltid en på skratt. 😃 Får en att sluta tänka så mycket också!

8. Skolan. Vad hade vi gjort utan möjligheten att plugga? Tänk vad många som är missnöjda över sina betyg och vill förbättra dem, det hade inte gått om inte Lernia eller KomVux fanns. Skolan ger oss massa möjligheter och hjälper oss att förverkliga våra drömmar och mål!

9. Bra kost är någonting jag är tacksam över, att det har kommit så mycket nyttig mat i affärerna och nyttiga drycker utan massa socker.

10. KÖRKORTET!! Det gör så att jag kan köra bil och ta mig från punkt A till punkt B. Väldigt älskvärt när man jobbar i bemanningen och behöver ta sig till ställen som ligger utanför stan. Vad hade jag gjort om jag inte hade haft mitt körkort eller min bil? 😳

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

Vera Carlbom,
Hej på dig fina du! Sitter och bläddrar igenom våra recensioner och din fina blogg kom upp!! Tusen tack för dina fina kommentarer om våran podd! Massor av kramar till dig:)
facebook.se/tisdagstalk